ceturtdiena, 2014. gada 2. janvāris

10 favorite products of 2013.

Sveikas, long time no see huh? Vispirms gribu jums novēlēt veiksmīgu un mīlestības pilnu 2014. gadu!
Šodien 10 mīļākie produkti kurus iepazinu 2013. gadā.





1. Garnier Fructis oil repair 3  - Esmu nofotografējusi tikai kondicionieri, jo šampūna pudelīti izmetu, bet šī produktu līnija man ļoti palīdzēja, kad mati patiešām bija bojāti. Vienīgais smarža uz beigām apnika.
2. Rimmel London 405 Fierce Cheery - Ļoti iepatikās otiņa un protams tonis, šo toni var valkāt visu cauru gadu.
3. бархатиые ручки - Ja lasāt manus rakstus jau no paša sākuma ziniet to, ka šis krēms man jau patīk kādus 3 gadus no vietas
4. Dzintars lūpu balzāms - Ļoti labi mitrina un aizsargā lūpas. + mūsu valsts ražojums.
5. Avon body spray watermelon  - Visu gadu lietoju, bet uz gada beigām pārstāju lietot, jo iegādājos citu aromātu, šobrīd izmantoju, kā istabas atsvaidzinātāju.
6. Chantal sessio hair mask  - Šo izmantoju matu galiem, pabaro tos, atstāj ļoti labu aromātu un matu gali paliek ļoti magi.
7. Eveline liner pencil  - Lietoju priekš uzacīm, jo šis zīmulis priekš acīm galīgi neder, jo par maz pigmentācijas. Šis man jau ir kāds 3 iepakojums.
8. Deco Collection concealer  - Lietoju visu gadu, ļoti patika aromāts (atsita kokosriekstus) Patika tas, ka nejutās smagnēji zem acīm.
9. Perceive perfume  - Šis ir tas aromāts par kuru teicu 5. Ļoti patīk gaisīgas smaržas šobrīd, tāpēc tieši šīs smaržas.
10. Garnier eye makeup remover - Top favorīt no visiem šiem produktiem! Esmu jau iegādājusies jaunajā iepakojumā, bet par to citā rakstā!


Varbūt kādi no šiem minētajiem produktiem jums āri ir ļoti iepatikušies pa 2013. gadu?

Tiksimies nākamreiz!

- xo, Baiba

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru